Söndag,

.
.
Hej förlåt för dålig uppdatering!
-
De senaste dagarna har tyvärr gått dåligt. Jag har ätit rätt mycket och framför allt valt att äta onyttiga alternativ när jag kunde ha valt nyttigt (Onödigt!). Men, idag tänker jag ta nya tag. Jag har redan ätit två små grova mackor till frukost (350 kcal), så jag har 850 kcal kvar att äta för.
-
Är för tillfället inte hemma, utan jag är och hälsar på släkt och jag kommer hem på tisdag. Då blir det invägning (troligtvis höga siffror) och sen blir det bara att kämpa ännu mer om jag någonsin vill nå mitt mål. "If you want it, work for it". För det är möjligt, men det är "bara" att kämpa!
-
Allt bra med er? Hur går det?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Kommentarer
Postat av: Ellen

Sv: Tack <3



Ska testa cirkelpasset! Kram

2012-04-29 @ 22:50:41
URL: http://blifintsmal.blogspot.com
Postat av: Ellen

Sv: När jag skriver att jag har tränat styrka så har jag kört: 40 jumping jacks, 30 situps, 20 benböj och 10 armhävningar. Har läst att man bränner 100kcal då, men det låter väldigt mycket för så lite träning...



Jag försöker att äta när jag känner av hungern, men det händer ofta att jag "framkallar" hunger genom att tänka "Nu är jag väl hungrig? En macka hade ju inte skadat, jag är ju liiite hungrig." Och så äter jag för mycket. För att jag är uttråkad antar jag.

Bra att du inte har hetsat på ett tag, jag ska börja att jobba med det och vara mer motståndskraftig när jag börjar att känna suget. Kram! :) <3

2012-04-29 @ 22:58:12
URL: http://blifintsmal.blogspot.com
Postat av: Ellen

Sv: Jättebra tips! Ska försöka att hålla mig till dem, men som du sa är det lättare sagt än gjort!

Kram! :)

2012-04-30 @ 16:57:20
URL: http://blifintsmal.blogspot.com
Postat av: Embla

Sv; Aah okej :) Kram!

2012-04-30 @ 20:06:02
URL: http://thinonlymatters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0