Söndag,

.
.
Hej förlåt för dålig uppdatering!
-
De senaste dagarna har tyvärr gått dåligt. Jag har ätit rätt mycket och framför allt valt att äta onyttiga alternativ när jag kunde ha valt nyttigt (Onödigt!). Men, idag tänker jag ta nya tag. Jag har redan ätit två små grova mackor till frukost (350 kcal), så jag har 850 kcal kvar att äta för.
-
Är för tillfället inte hemma, utan jag är och hälsar på släkt och jag kommer hem på tisdag. Då blir det invägning (troligtvis höga siffror) och sen blir det bara att kämpa ännu mer om jag någonsin vill nå mitt mål. "If you want it, work for it". För det är möjligt, men det är "bara" att kämpa!
-
Allt bra med er? Hur går det?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Fail..

.
.
Fan. ♥
-
Idag har inte gått så bra.. alls! Har ätit våfflor m nutella - runt 825 kcal (Vidrigt!! Tack jag vet), massor med potatis + en dammsugare. Så jag skulle tippa på att dagsintaget slutar på 1800 kcal. Alldeles för mycket. Fy. Känner mig jätteäcklig, men tyvärr ingenting jag kan göra åt nu.
-
Det enda positiva med dagen är att jag åt en bra och nyttig frukost (2 kokta ägg), och att jag har tränat. Körde cirkelpasset och blev riktigt slut. Tänker försöka köra den varje dag. Med tanke på vad och hur mycket jag äter så är det lika bra.
-
Ska även försöka börja promenera mer. Nästa gång (och alla andra gånger framöver) jag tar bussen hem från skolan, tänker jag gå av bussen några stationer tidigare. Då får jag en 20-30 minuters promenad beroende på hur tidigt jag går av.
-
Kan hur som helst inte göra någonting åt idag, men jag tänker ta nya hårda tag imorgon! Imorgon blir det 2 ägg till frukost, lite lite mat till lunch (mycket sallad och protein), och sen mellis när jag kommer hem. Sen blir det träning i 2 timmar och sen blir det middag. Enda onyttiga jag kommer få i mig imorn är vodka! Untz untz.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-

Peppad,

.
.
Nu är jag peppad! ♥
-
Körde nyss det här cirkelpasset, och jag fick verkligen igång pulsen. Det tog bara 20 minuter att göra och var rätt roligt för att bara vara styrketräning. Men det va också bra, för man fick igång lite flås. Så, jag kommer nog köra det passet 3 gånger i veckan.
-
Enligt matdagboken så brände jag 154 kalorier, vilket är riktigt bra med tanke på att det bara tog 20 minuter. Man behövde inte heller ha någon utrustning, utan jag kunde bara köra i vardagsrummet. Så det är bra! Känner mig riktigt trött i kroppen nu.
-
Har föresten bara ätit mat enligt lchf idag och jag har faktiskt kännt mig mätt. Vilket är riktigt skönt! Hade gärna följt det, men kan som sagt inte. Inte helt i alla fall. Jag har hur som helst ätit 535 kcal idag, och tränat bort 366 kcal. Så jag ligger med + på 169 kcal och kan alltså äta 1031 kcal till för att hamna på 1200 kcal.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Hemma!

.
.
Hej kära läsare!
-
Ligger i soffan nu och kollar på "älskling du har blivet en tjockis", så himla bra! Haha. Kul att se hur frustrerade de blir på varandra! Men även inspirerande. Jag menar, de siktar ju på att gå ner 15 kg på 7 veckor. Skulle gärna velat göra det..
-
Har i alla fall sprungit och även duschat! Så jääkla skönt. Känns som om man har gjort något nyttigt utav dagen, och man kan liksom känna sig nöjd och ha ett gott samvete. Jag sprang då 3,3 km på runt 22 minuter, och det kändes inte fullt så jobbigt som det brukar.
-
Nu när jag kom hem åt jag 15 cashewnötter (ca. 60 kcal) och tog ett stort glas vatten till det! Och det är allt jag har fått i mig idag. Har kikat lite på den här hemsidan, och där står det lite om lchf kosten, och jag skulle så gärna vilja prova den! Men tyvärr bor jag hemma, och min familj äälskar pasta och potatis.
-
Men jag tänker åtminstone försöka utesluta alla kohlydrater i de måltiderna som jag får bestämma över, alltså frukosten och oftast lunchen. Middagarna kan jag tyvärr inte göra något åt, men så får det va. Tänker i alla fall göra mitt bästa och se om det blir någon skillnad på vikten!
-
Hur går det för er?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-
-

Onsdag,

.
.
Godmorgon,
-
igår orkade jag inte skriva eftersom jag hade en sån himla dålig dag. Det gick skit. Jag åt så galet mycket. Jag åt massor med mat och massor med tårta. Usch usch usch. Ställde mig på vågen imorse och jag vägde 56,5 kg!!! Nu ligger jag fan närmare 60 strecket än 50 strecket!! Jag orkar inte se ut såhär längre!!
-
Idag tänker jag inte äta någonting förutom middagen, den kommer jag inte undan. Känner att jag måste rensa kroppen efter allt skit från gårdagen. På torsdag vill jag vakna upp med en plattare mage och känna mig fräsch. Är verkligen inte sugen på att äta nu när jag är typ mätt från all mat från igår. Fy.
-
Jag tänker springa idag innan skolan. Börjar jättesent vilket är sjukt skönt. Jag ska ut och spring i minst 20 minuter den här gången. Spåret jag har valt är ungefär 3,3 km långt, så det kommer nog ta runt 25 min.
-
Nä, nu ska jag ut och springa! Stay strong,
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Dagens intag

.
.
Idag har gått rätt bra!
-
Jag har tränat och ätit nyttigt och bra förutom nu på kvällen. Det blev spaghetti med köttfärsås till middag, alltså mycket kohlydrater men jag åt lagom. Inte för mycket eller för lite. Sen kom mamma in med ett fat på mitt rum, och på fatet låg en kanelbulle. Så ja.. den slank ner.
-
Jag skrev in dagens matintag och även träning på matdagboken, och jag har totalt fått i mig 1287 kcal (träning inräknat). Så jag har tyvärr fått i mig 87 kcal för mycket, men det gör inget. För jag överdrev lite med dagens kalori intag, vill hellre äta för lite än för mycket.
-
Men imorgon ska bli än ännu bättre dag! Det blir tyvärr ingen träning, men jag kommer sköta mig ändå. Det blir gröt till frukost, lite skolmat till lunch, 2 knäckemackor till mellis och (tyvärr) grillat till middag. Det kommer bli fläskfilé med ungstekt potatis och beanässås, och sen till efterrätt: tårta. Jag vill inte!! Usch. Men ska äta så lite som jag bara kan.
-
Stay strong.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Blöö

.
.
Så!
-
Nu har jag varit och sprungit! Det blev en kortare sträcka än planerat men jag är glad att jag tog mig i kragen och stack ut ändå. Jag hade en sån himla lust att bara ligga kvar i soffan med laptopen i knäet, men sen tänkte jag att man inte ska över analysera så mycket över om man borde springa eller inte. Det är bara att göra! Så jag gjorde.
-
Det blev runt 2 ½ km och jag sprang det på 18 minuter, vilket är en ruskigt dåligt tid.. men ja, jag rörde åtminstone på mig. Det var riktigt jobbigt att mentalt förberada sig för att dra ut, men när man väl sprang på spåret med musik i lurarna och frisk luft i lungorna så va det riktigt härligt! Planerar på att springa igen på onsdag och sen även på lördag eller söndag. Då tänker jag springa minst 3 km.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Ut och träna,

.
.
Vägde mig inte imorse...
-
men jag kan tänka mig att jag fortfarande ligger på 55 kg. Har bestämt mig för att den här veckan ska bli riktigt bra! Jag ska sköta maten och även träna 4 gånger hade jag tänkt! Åtminstone 3, men allra helst fyra. Ligger för tillfället i soffan och ska resa på mig strax för att dra ut och jogga! Det får bli 3 km idag. Taggad!
-
Hur går det för er?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Matdagboken

.
.
Ett tips till er som inte vet..
-
Så finns det en jättebra hemsida som heter: matdagboken.se. Där har man en matdagbok där man kan lägga in allt man ätit under dagen och räkna ut hur många kalorier det innehåller. Man kan även räkna ut hur mycket man bränner under träning, hur många kalorier man ska äta för att gå ner i vikt osv. Det finns även ett forum med bra recept tips och andra saker.
-
Jag har haft ett konto där i över ett år, men jag tänkte att jag borde börja med det igen. För när jag började med det så lyckades jag gå ner 4 kg rätt snabbt. Den är väldigt användbar! T.ex:
-
Jag satt och planerade på vad jag ska äta imorgon, och räknade ut att min morgongröt som jag alltid äter innehåller 305 kalorier. Det är 105 kalorier mer än vad jag trodde och brukar räkna med! Blev jätteförvånad. Alltså har jag hela tiden ätit 735 kalorier i veckan mer, än vad jag trott. Det är rätt mycket..
-
Förlåt om det här lät som ett reklaminlägg.. det är det inte! Haha,
-
Kram! L.
-
-

-
-
-
-

Making a Change.

.
.
Från och med imorgon,
-
tänker jag ändra mitt liv på ett bra sätt. Jag vill inte missköta min kropp längre genom att ge den vitt socker, vitt mjöl, friterad mat osv. Jag vill ta hand om den. Inte bara för att bli smal till sommaren, utan för att bli nyttig och vältränad. Jag vill ändra på mina matvanor för livet, och inte följa någon diet i 4 veckor, gå ner 5 kg, för att sedan gå upp dom igen.
-
Utan jag vill ta hand om min kropp, för den kommer trots allt följa med mig livet ut. Jag vill kunna omedvetet välja nyttiga val framför onyttiga. Jag vill tänka och bli som en smal, vältranad och hälsosam människa! Därför tänker jag försöka sluta hetsa mig kring det här med vikt.
-
Jag tänker sluta fokusera på alla "måsten". Som att jag måste bli smal till sommaren, jag måste gå ner i vikt, jag måste gå ner 2 kg den här veckan osv. Äter jag rätt och rör på mig så gott jag kan så gör jag ju mitt bästa, mer än så kan jag faktiskt inte göra.
-
Från och med imorgon, blir det en nyttig livvstil. Jag kommer att springa minst 3 gånger i veckan och även promenera så mycket jag kan. Jag kommer att sluta äta skit, som ändå inte ger mig några hälsosamma fördelar! Varför äta sötsliskig choklad som bara gör mig fetare och kan ge mig diabetes när jag kan äta fräscha och nyttiga jordgubbar?
-
Jag vill gå ner till 46-48 kg och stanna där. Jag tror att det skulle vara en bra vikt för mig. Lite underviktigt, men inte för underviktig så att det skulle vara jobbigt att hålla vikten. Jag vill gå ner dessa 7-9 kg och jag vill aldrig se röken av dem igen! För jag ska bli smal, vältränad och hälsosam och aldrig bli mullig igen.
-
Kram, L.
-
Tumblr_m05pg9qk0j1qkf9cao1_500_large
-
Tumblr_m2vps0aapd1rsj4j5o1_500_large
-
-
-
-

Söndag..

.
.
Usch.
-
Denna helg har gått uruselt. Godis. Glass. Chips. Tårta. Mat. I mängder. Fyfan. Imorgon är det vägning, och jag kommer säkert ha gått upp nåt kg. Men imorgon är även måndag, och måndagar = en ny start på veckan. Så imorgon är det nya tag. Sommaren är snart här!!
-
Kram, L.
-
-
-
-
-

Lördag..

.
.
Goooodmorgon. ♥
-
Igår hade jag en jättetrevlig kväll, träffade gamla kompisar som jag inte har sett på evigheter! Vi snackade om allt, verkligen allt. Men vi åt även onyttigt.. Men det är okej! För det va fredag, och jag hade tränat. Det blev glass, rätt mycket, men ååh så gott det är!
-
Till frukost idag åt jag gröt, med mjölk och sylt så nu är jag mätt och belåten. Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske ska träna lite, ta en rejäl promenad eller så. Bara för att röra på fläsket lite och kompensera för om det blir nåt ikväll.. vilket det säkert kommer bli. Förmodligen mycket mat och sötsaker.
-
Men imorgon blir det inget sött eller onyttigt alls! För på måndag ska vågen visa ner ner ner. Annars orkar jag inte mer mer mer (ååh vad jag är skojsig). Så jaa.. tänker träna på söndag. Dra till gymmet och springa 3 km, och sen kanske köra lite styrka om jag orkar. Vilket jag säkert inte kommer göra, för jag kommer vara helt slut! Haha.
-
Men jag har faktiskt bestämt mig för att försöka träna upp min kondis. Jag har liksom aldrig haft en bra kondis, så jag tänkte att nej nu får det väll vara dags att träna upp den då. Så jag tänker försöka springa 3 km (20 min), 3 till 4 gånger i veckan. Och det här ska gå!
-
Kram, L.
-
-
-
-
-

Spydde.

.
.
Ligger i soffan just nu,
-
och kollar på film. Idag har inte varit en så bra dag för mig. Jag har inte ätit socker eller onyttigt hela dagen tills... det var dags för middagen. Det blev köttbullar med potatis mos. Jag åt egentligen inte tillräckligt mycket för att kalla det hets, utan jag åt en normal portion. Men jag blev för mätt. För jag hade ätit lite fil med musli innan.
-
Jag blev liksom så pass mätt, att det kändes obehagligt att slappna av magen.
-
Jag valde först att inte göra någonting åt saken.. men sen skulle jag ta en dusch, och när jag väl stog där så tänkte jag inte så mycket. Utan bara gjorde. Vred på duschkranen, böjde mig ner, satte fingrarna i halsen och började hulka fram och spy upp middagen. Jag fortsatte tills det inte kom nå mer.
-
Innan jag spydde kände jag att jag ångrade mig som fan, men efteråt kände jag mig lättad. Jag kände liksom att jag hade återfått kontroll på läget. Det kändes så onödigt att förstöra morgondagens siffror. Förstöra allt, nu när sommaren är snart här. Så ja... därför blev det som det blev.
-
Kram, L.
-
-
-
-
-
-
-

Torsdag - morgon vikt

.
.
Godmorgon!
-
dagens morgonvikt var 54,5 kg! Jaa äntligen, känns jättebra. Nu är ja på rätt väg. Behövde bara få en liiiiten liten bekräftelse att det jag gör är rätt och funkar. Så ja, nu är jag ännu mer taggad! Har planerat in massor med träning nu i helgen. Ska träna imorgon, lördag och på söndag! Ska också sköta maten. Vill se en fin siffra på vågen på måndag.
-
Kram! L.
-
-
-
-
Kolla vilken platt mage!! Ska också se ut så!
-
-
-
-

Onsdag kväll,

.
.
Hej fina läsare!
-
Det blev inte allt för mycket mat till middag ikväll! Och jag åt tidigt, så förhoppningsvis visar vågen minus imorgon. Jag smyvägde mig nyss, och vågen visade 55,6 kg med kläder och mat i magen. 4 hg mindre än gårdagens kvällsvikt.
-
Hoppas det går bra för er!
-
Kram, L.
-
-
Hon har så himla fin mage och fina lår!
-
-
-
-

Onsdag

.
.
Hej ni, ♥
-
idag har varit en bra dag! Jag har ätit rätt bra och nyttigt faktist, inget socker förutom lite sylt och inte för mycket mat. Har rört på mig väldigt mycket och även sprungit 3 km idag! Så jag är jättenöjd. Det enda som kan förstöra denna dag, är om jag trycker i mig något nu på kvällen. Men det ska inte få hända!
-
Tänkte ha en mini-vägning imorgon på morgonen. Bara för att se om nåt har hänt (jag vet, dåligt! borde egentligen vänta men jag är alldeles för ivrig och nyfiken!). Skriver upp vad vågen visar imorgon. Tänker väga mig sen på måndag morgon igen, för att se om jag går ner något under helgen. Och sen efter måndag tänker jag låta det gå en hel vecka innan jag väger mig igen! Ska inte fuska!
-
Så ja, ska bara fortsätta nu, på samma spår. En riktigt bra grej jag har tänkt på, är att jag inte har hetsat en enda gång sedan jag började äta lite nyttigare! Har aldrig liksom fått ett sug att trycka i mig choklad, glass, godis, chips osv. Har jag blivit lite sugen så har jag kunnat nöja mig med en mindre mängd. Har aldrig känt något behov av att spy upp allt efteråt.
-
Hur går det för er?
-
Kram, L. 
-
-

-

-
-
-
-

Fitta också.

.
.
Faaaaaan också.
-
Morgonvikten idag va 55 kg. 55 jävla kilo!! Det är sinnesjukt mycket! Och kvällsvikten låg på 56 kg. Har ALDRIG sett 56 på vågen. ALDRIG. Det är min högsta vikt någonsin!! Fattar ingenting! Jag som har skött mig de senaste 4-5 dagarna. Blir så ledsen.
-
Men jag tror att jag har lagt på mig det här från allt skit jag har ätit de senaste 2-3 månaderna. Mängder med kalorier. Det måste bara få ta sin tid. Nej fyfan, åh känner mig så äcklig. Bara 4 kg från att väga 60 kilo. Skulle aldrig kunna se mig väga 60 kg. Nej, aldrig. Snarare 50. Åååh jag vill tillbaka ner. Ner till under 50.
-
Saken är den att, det är inte så att jag har failat eller någonting, nej. Utan jag har ätit bra och nyttigt, utan socker. Rört på mig en del. Så vi får väll hoppas att skiten släpper snart och att jag rasar i vikt. Tänker faktiskt göra så nu, att jag ska äta så nyttigt jag bara kan och träna minst 3-4 gånger i veckan. Och jag får INTE väga mig föräns jag känner att jag har gått ner nåt. När jag känner att jag har haft tillräckligt med tid. När jag vågar. För nu gör jag inte det.
-
-
-
-
-

Måndag

.
.
Hej läsare, ♥
-
Idag har gått rätt bra. Har ätit nyttigt (förutom 3 pankakor m sylt..), regelbundet och inte allt för mycket. Men jag blev lite orolig för jag ställde mig på vågen nyss och jag vägde 55,5 kg! Känner mig lite orolig för morgon dagens siffror. Hade ju hoppats på 54 kg, men det kommer tyvärr inte hände.
.
Men måste hålla hoppet, humöret upp och bara fortsätta kämpa och se framåt. Man blir lätt alldeles för ivrig när det gäller viktnedgång, i alla fall jag. Man vill ju helst av allt tappa alla sina extra kilon på en vecka, men det går ju inte. Inte för mig. Stay strong,
.
L. 
.

-

-
-
-
-

Thinspo ♥

.
.
.

.

.
.
.
.
.
.

Intag/Utag

.
.
Idag har gått super!
-
I alla fall hittills! Jag stack och gymade idag och det blev 3 km på löpbandet vilket var pinsamt nog jättejobigt haha. Jag svettades som en gris och blev helt röd och flåsig efteråt. Trodde att jag skulle svimma när jag klev av. Men det var värt det! För jag brände totalt 310 kcal, yey!
-
Intag: +
1 portion hemlagad köttgryta - 350 kcal
1 liten banan - 65 kcal
middag+kvällsmål - 500 kcal
-
Utag: -
3 km på löpband + uppvärmning - 310 kcal
-
Totalt:
+ 605 kcal
-
Hur går det för er? Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Söndag!

.
Sitter och pluggar nu,
-
jättetråkigt, usch. Har ett stort prov på tisdag och jag kan verkligen ingenting så denna dag, som alla andra utav mina söndagar går till att plugga! Wiie! Nej haha, men fullt så tråkig dag blir det inte. Jag ska sticka iväg och träna senare idag, tänkte köra lite kondition.
-
Har inte käkat någonting än, funderar på att vänta tills det blir lunch istället. Är ändå inte särskillt hungrig ännu. Juste! Igår, år jag onyttigt igen. Skötte maten och så, men det blev rätt mycket godis mot kvällen. Så ja, får köra extra hårt idag för på tisdag ska jag väga mig! Ser fram emot det.
-
Nej nu ska jag fortsätta!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Lördag,

.
.
Har nyss ätit frukost/brunch...
-
och det landade på cirkus 280 kcal. Känns som alldeles för mycket. Det blev 2 stekta ägg på en rostad skiva lingongrova med 1 skiva stekt bacon. Det va gott och mättande. Men kanske inte världens bästa frukost!
-
Jaja... tänkte i alla fall sticka iväg och träna idag. Inte utomhus tack och lov, utan på gymmet. Så ser fram emot det! När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så trodde jag att det var ett skämt. Tänkte bara "Nej.. inte snö. Nu igen".
-
Hur går det för er?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Sugar & Stuff

.
.
Ikväll har jag syndat..
-
Men ändå inte. För jag sa ju att 1 dag med onyttigheter i veckan är okej, så länge jag sköter resterande 6 dagar i veckan. Men det känns ändå onödigt för jag hade kunnat klara mig utan, och istället vaknat med en plattare mage imorgon. Åt lite godis, lite chips och en liten bit tårta... så runt 500 kcal. Onödigt!
-
Men men, imorgon är det en ny dag! Och jag tänkte göra den till en riktigt bra dag. Jag ska nog dra iväg till gymmet imorgon och bränna lite fett celler hade jag tänkt. Nyttig mat blir det också, inget onyttigt. Måste försöka komma ner till 54 kg innan tisdag! Det klarar jag, om jag kämpar!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-

Tankar,

.
.
Jag har tänkt lite..
-
på det här med att gå ner i vikt. Överallt på internet, bloggar, tumblr osv så ser jag massor med tjejer som ställer frågar till folk som har lyckats gå ner i vikt om hur de ska göra för att lyckas. De frågar "Hur har du lyckats gå ner i vikt? Hur gör man?". Jag har också gjort det, självklart, flera gånger.
-
Men svaret är enkelt. Förbruka mer kalorier än du äter. Väldigt enkelt! Om man äter en balanserad kost, med ordentliga men inte allt för stora portioner, skippar sockret, äter regelbundet och rör på sig så kommer man gå ner i vikt. Det är ingen gåta. En till viktig sak är att man inte ger upp för tidigt för att man inte får tillräckligt snabba resultat. För resultaten kommer med tiden, det kan jag garantera er.
-
Håller man på i en vecka och sen lägger av och börjar äta en massa onyttigheter igen så är det ju klart att man inte kommer lyckas gå ner i vikt! Men om man äter sallad, proteiner och långsamma kohlydrater och sen tar en timmes powerwalk varje dag, och håller detta i en månad så kommer resultaten!
-
Det som många verkar ha glömt bort när det kommer till att gå ner i vikt är att det tar tid. Det går inte att gå ner 5 kg fett på en vecka. Kanske i vattenvikt men det kommer ändå inte ge ett fint resultat. Jag läste i en artikel där en kostexpert diskuterade det här med att svälta sig och andra hårda dieter. Visst man förlorar mycket vikt snabbt, men det är främst vikt i muskelmassa och vatten.
-
Om man går ner i vikt snabbt genom att svälta sig så kanske man går ner 4 kg muskelmassa och 2 kg fett och vatten. Medans med en bra och hållbar diet med motion så kan man gå ner 3 kg fett och 1 kg muskelmassa. Visst, det första alternativet kanske ger dig en lägre siffra på vågen, men det andra allternativet ger dig en mycket snyggare kropp! Och det är väll därför de flesta av oss vill gå ner i vikt?
-
Bara en liten funderare till mig själv och andra som råkar läsa detta.
-
Kram, L ♥
-
-
-
-
Så sjukt sexig brud!
-
-
-

Fredag

.
.
Godmorgon godmorgon.
-
Vakande upp nyss och tog mig en mättande, god med nyttig frukost! Det blev: två stekta ägg (stekta direkt i pannan utan smör) som jag la ovan på en skiva rostad lingongrova + ett glas mjölk! Dagens planer blir tråkiga. Plugg står på schemat, djävligt tråkigt, men vad ska man göra. Orkar verkligen inte. Fy.
-
Igår gick riktigt bra med maten! Rörde mig inte ett skvatt igår, men jag åt åtminstone nyttigt och bra. Det blev inget socker och inget onödigt ätande. Sen när sötsuget kickade in senare på kvällen så rörde jag ihop en talrik med fil och upptinade frysta bär. Gott och nyttigt! Mycket bättre än en bit choklad.
-
Idag ska jag fortsätta på samma goda spår och i helgen ska jag även då göra mitt bästa, för på tisdag tänker jag väga mig! Sist jag vägde mig så visade vågen 55 kg, så jag hoppas på att hamna på 54 kg. Jag är för övrigt super taggad på att gå ner i vikt nu, för det känns som om jag verkligen kommer lyckas den här gången!
-
L ♥
-
-
-
-

Thinspo

-

Tumblr_ltbuhsj3yk1qkunsbo1_500_large
-
Tumblr_m17k5cp45j1r2zyogo1_500_large
-
578424_361479183887752_100000770213204_923951_634095812_n_large
-
Tumblr_m14ic0qgte1qia1t9o1_500_large
-
295232_2995486042274_1115899800_32176119_1040120752_n_large
-
Tumblr_lz6psmpcww1r3zrngo1_500_large
-
Tumblr_m06drck44t1rne0gfo1_500_large
-
Tumblr_lzuqgb6md41qmyymbo1_500_large
-
Tumblr_lw6zghy3z51qfffh6o1_1280_large
-
Tumblr_lzynx2lsks1rpj34xo1_500_large
-
Tumblr_lzybajxgnt1rp93eao1_500_large
-
Tumblr_lzasojobiz1r9e3a3o1_500_large
-
139166894_1_large
-
Tumblr_lxd7juddnj1ql9zl9o1_500_large
-
Tumblr_lzvwmvk1pm1rqrx1qo1_500_large
-
Tumblr_lzw5qtlihz1rnrsxzo1_500_large
-
Tumblr_lzqn8eiigu1qgow9fo1_400_large
-
Tumblr_lyn7xdb3jh1rn6d2to1_500_large
-
422265_278690722200005_119439068125172_640303_954134405_n_large
-
21_large
-
Tumblr_lxur12zjw71r9jj69o1_500_large
-
Tumblr_lwr2b6uexf1qbpvs7o1_500_large
-
Img_9990_2_190174851_large
-
54cbb85bc2pvzgebg_44287_8807dc9b39_large
-
Tumblr_lzkonerjgm1rnpen4o1_500_large
-
Tumblr_lzkol1k1xj1rnpen4o1_500_large
-
-
-

Torsdag

.
.
Åh det känns så jobbigt.
-
Jobbigt att titta tillbaka i vikt planeringar i min äldsta blogg. Om hur jag skulle nått min målvikt på 45 kg för redan längesen. Det hände aldrig. Här sitter jag på sängen, nu i april, och väger mer än någonsin. Femtiofem kilon. Det är jobbigt och känns som om jag har misslyckats, men jag tänker faktiskt inte sitta och grubbla över det. Tiden är redan förlorad och gjort är gjort.
-
Jag är 166 cm lång och väger 55 kg, det ger mig mitt högsta bmi någonsin på 20.0. Min dröm vikt är att väga 45 kg. Då får jag ett bmi på 16.3. Om jag hinner känna att jag är nöjd med min kropp vid en högre vikt än 45 kg så tänker jag självklart sluta. 16.3 är ändå ett rätt lågt bmi.
-
Så mitt mål är att försöka gå ner 1 kg i veckan, eller åtminstone ett halvt. Jag tänker sluta med sockret på vardagarna helt. Socker är bara tillåtet på lördagar, och vid högtider/födelsedagar. Blir det så att jag råkar ta en fika med en kompis någon dag (ett undantag), så måste jag kompensera det genom att träna den dagen.
-
Jag tänker även försöka minska på kohlydraterna så gott det går, och öka intaget av protein och nyttiga fetter. När jag äter kohlydrater så ska de vara långsamma och nyttiga! Äta efter klockan 8 ska jag inte heller göra, och vatten ska jag dricka mycket utav. Minst 1 liter per dag, till att börja med.
-
Jag tänker äta mycket: gröt, knäckebröd, skinka, leverpastej, kaviar, frukt, grönsaker, ägg, grovt bröd, fil, yoghurt, bär, kesella och keso. Blir jag sugen på något sött, så får jag ta en skål med fil/yoghurt/kesella/keso med bär, och ibland kanke till och med lite honung.
-
Det här ska gå. Om jag håller det här så kommer jag kunna gå ner runt 5 kilo innan sommaren. Och det skulle vara super! Att väga 50 kg istället för 55 skulle vara toppen. Sen har jag tillräckligt med tid under sommarlovet att gå ner resterande 5 kg.
-
L ♥
-
Tumblr_m2cbcbhq0f1qgbh15o1_500_large
-
Tumblr_m1na76nmdg1qep05lo1_500_large
-
-

L.

.
.
Nu kör jag på nytt och nu kör jag på riktigt. Jag har bloggat om min "viktnedgång", eller försök till det, i över ett år på flera olika bloggar. Varje blogg höll inte i mer än ett par månader innan jag gav upp. Men det här gången tänker jag inte ge upp. Den här gången tänker jag faktiskt lyckas, och få ett långvarigt resultat!
-
Jag vet att jag inte kommer hinna gå ner tillräckligt mycket i vikt nu till sommaren, inte så mycket som jag vill i alla fall. Men bättra situationen (med andra ord min kropp) kan jag åtminstone göra. Jag har släppt kontrollen helt nu dom senaste 2 månaderna och jag ångrar det så himla mycket. Det har lett till en viktuppgång på runt 3-4 kilon.
-
Jag väger för tillfället runt 55 kg vilket är det högsta som jag har vägt på länge. Jag känner att jag måste börja bättra mina vanor och gå ner i vikt dels för att jag inte trivs med min kropp och dels för att det inte är nyttigt. Det är onyttigt att trycka i sig socker alla dagar i veckan och inte motionera alls.
-
Vad hände med "lördagsgodiset" egentligen? Med att man bara åt lite sött på lördagarna? Det sista jag vill är att dessa dåliga vanor kommer hålla livet ut, och att jag kommer förbli lite små mullig. Det vill jag verkligen inte. Därför kör jag nu. Till 100 %, så gott jag orkar. För att jag och min kropp förtjänar det bästa!
-
- L
-
-
-

RSS 2.0