Kortis,

.
.
Imorgon är det måndag. Då blir det nya tag. Jag är fortfarande tjock .. och sommaren är här. Jag skulle ju för i helvete vara smal nu. Gjort är gjort. Nästa vecka ska blir en bra vecka.
-
-
-
-

Lördag,

.
.
Hej!
-
Förlåt för den dåliga uppdateringen.. jag har bara tyvärr varit lite omotiverad. Inge bra! Ska dock börja skriva mer. Den här helgen kommer inte gå särskillt bra, alls. För ikväll blir det fest. Stor fest. Och det innebär alkohol som innebär kalorier. Men men, det får gå! Kommer säkert fyllekäka och massa skit, men vad fan. Festa är kul.
-
Det här kommer nog tyvärr leda till att det inte blir någon viktnedgång nu på måndag.. så jävla onödigt! Slöseri med tid. Men jag ska göra mitt bästa nu i helgen. Kanske ska fasta på söndag.. vet inte. Aja, efter ikväll blir det skärpning! Inte för att jag har hetset eller så, men lite onyttigt har jag ätit! Men som sagt.. ska skärpa mig.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Torsdag,

.
.
Kära läsare!
-
Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men jag har bara haft fullt upp i skolan, så jag har verkligen inte hunnit. Men som tur är så är det över och skolan börjar närma sitt slut! Fast.. skolan slutar = sommar lover börjar = dags att bada = dags att klä av sig..!!!
-
De senaste dagarna har gått både bra och dåligt. Igår var en mindre bra dag. Det blev mcdonalds (inte överdrivet mycket men ändå!!) och lite godis. Inge bra. Men i tisdags och måndags gick det jättebra! Idag blir det gröt till frukost, ett ägg till lunch, en banan till mellis och en liten lite portion mat till middag.
-
Ska se till att sköta mig idag!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Godmorgon!

.
.
Godmorgon godmorgon!
-
Idag har jag sovmorgon till klockan 12, så den här morgonen har hittills varit riktigt skön och slapp! Jag kommer dock ha ett prov sen när jag kommer till skolan.. ser inte särskilt fram emot det, men men. Har nyss ätit gröt till frukost (♥), och ska strax klä på mig och dra iväg till skolan! Vaknade föresten upp imorse, med en jätteplatt mage! Det går att göra stor skillnad bara genom att inte äta sent på kvällarna. Nu ska jag fortsätta så, vill bli positivt överaskad nästa gång jag kliver upp på vågen!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Måndag kväll,

.
.
Hej fina ni!
-
Förlåt för en så sen uppdatering, men jag har så sjukt mycket i skolan just nu! Jag har stora nationella prov och vanliga prov i veckan och jag har knappt pluggat! Så ja.. mycket uppdatering här på bloggen blir det tyvärr inte.
-
Men lite kort: Dagen har gått bra! Jag har ätit nyttiga små portioner och hållt mig borta från alla onyttigheter. Så det är bra! Ska fortsätta så.. Måste hålla mig till min vikt planering så att jag hinner väga 49.x kg innan midsommarafton.
-
Som ni kanske såg så fick jag se 53.1 kg på vågen imorse! Vilket jag är jätteglad över. Det är tråkigt att jag var tvungen att sabba förra veckan.. annars hade jag kunna väga runt 52.0 kg nu. Men gjort är gjort. Ska bara se till att jag sköter mig i veckan och fortsätter gå ner!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Morgonvikt:

.
.
Vikt: 53.1 kg (yes!)
BMI: 19.3
-
-
-
-
-

Söndag,

.
.
Å vad glad jag är!
-
Idag har jag verkligen skött mig! Känns super att ha brutit den här onda cirkeln med onyttigheter! Jag gick på bio, och tog inget onyttigt även fast det hade suttit fint med en marabou. Imorgon är det vägning, och jag hoppas att jag max väger 53.1 kg. Men kroppen lever sin egen värld, så jag kommer nog förmodligen se en högre siffra en så.
-
Nu ska jag sova, är jättetrött! Godnatt!
-
Kram, L. ♥
-
-
Haha, så sant!
-
-
-

Långt inlägg om vikt planering!

.
.
Hej på er!
-
Hittills så har den här dagen gått bra! Jag har inte ätit för mycket mat, inget onyttigt, jag har druckit mycket vatten och jag har till och med tackat nej till kladdkaka! *stolt*. Jag har skött maten bra idag, men jag har tyvärr inte rört på mig ett dugg. Jag har bara suttit inne och pluggat, hela dagen. Men jag måste.
-
Senare ikväll så ska jag iväg på bio, jag tänker dock inte äta något. Det enda jag tänker ta med mig är mina tuggummin och en flaska loka. Att äta onyttigt bara för att det är bio är en dålig ursäkt. Särskilt om man som jag vill bli smal nu, och så snabbt som möjligt! Men innan bion blir det middag, och då ska jag inte äta så mycket.
-
Jag ser fram emot den här veckan som kommer, även fast det egentligen blir en helvetesvecka för mig. Stora prov, inlämningar och dessutom massor med små läxor ovanpå det. Men det ska bli skönt att få komma tillbaka till skolan efter långhelgen. Komma in i gamla rutiner. Dessutom så får skolan mig att äta mindre. Med ett fullspäckat schema, långa skoldagar och rätt så mycket stress så minskar min aptit.
-
Jag har gjort upp en plan nu i min kalender. Om 5 veckor (senast) kommer jag få se 4:an på vågen. Glad!! Jag har som mål att gå ner minst 2½ kg under dessa kommande 3 veckorna, så att jag väger 51 kg vid skolavslutningen. Och sen har jag som mål att gå ner minst 1½ kilo under de 2 veckorna som följer. Alltså har jag som mål att högst väga 49.5 kg vid midsommarafton! Jag måste kommer klara det!
-
Efter det så har jag bara 1½ kilo kvar till min målvikt! Och det kan jag säkert klara av att gå ner på 1 vecka! Alltså kommer jag kunna nå min målvikt på 48 kg redan om 6 veckor. Det är ju ingenting! Det kommer gå löjligt fort. Hela våren har gått fort. Dessa 6 veckor kommer att passera vare sig jag vill det eller inte, så jag kan lika gärna göra det bästa av det och se till att gå ner under dessa veckor!
-
Jag tänker försöka äta så nyttigt jag bara kan, i lagom små portioner. Inte så pass lite att jag känner att jag går runt och mår dåligt. Utan sådär alldeles lagom. Till frukost tänker jag alltid äta gröt ♥ (med mjök och lite lingonsylt). Sen tänker jag försöka att röra på mig så mycket som det bara går. Varje dag. Mycket vardagsmotion.
-
Utöver det tänker jag försöka att promenera i sammanlagt 1½ timme i veckan. (3 x 30 minuters promenader). Sen blir det mycket vatten, frukt, sallad och även lite nötter. Håller jag mig till det här så vet jag att jag kommer gå ner i vikt! Åh, jag är jättepeppad nu. Håller jag mig till mig plan, så kommer jag väga 48 kg om 6 veckor! Åh glad tjej!
-
Vad har ni för delmål? Och när tänker ni nå dem?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-
-

Tagga, Yeeeah!

.
.
Godmorgon på er!
-
Igår kväll gick ju inte sådär jättebra.. det blev återigen mycket mat, glass osv. Jag vart dock jättenära på att ta glass till dessert, men jag valde att tacka nej istället. Varför äter mer onyttigt när jag redan mår dåligt över det? Hur som helst vaknade jag idag med en litee lite plattare mage (inte alls lika platt som när jag skötte mig i veckan buhu..).. och vågen visade 53.5 kg imorse. Helt ok. Men ändå.. jag har gått upp 1 kg. ONÖDIGT.
-
Så idag är det nya tag! Det blir nyttig mat i små mängder och vatten i stora. Jag har även "storhandlat", haha. Jag hittade en butik som hade rea på Extra tuggummin (med 18 bitar/pkt), och 2 paket kostade 10 kr. Så jag köpte 6 paket! Så nu ifall suget slår till, har jag mina räddare i nöden!
-
Jag måste se till att sköta mig idag, för imorgon är det måndag. Jag vet att jag inte kommer att ha gått ner något. I bästa fall så hinner jag komma ner till 53.1 kg igen, samma vikt som jag vägde vid förra vägningen i tisdags. Då har jag iaf inte gått upp något, utan bara "stannat" i vikt. Men nästa vecka tjejer!! Då jäävlar vad jag ska ner i vikt. Ni med! Det klarar vi! Behöver ni support/vill snacka så är det bara att skicka en kommentar.
-
Nu ska jag koka lite gröt, och läsa era fina bloggar!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

En sak..

.
.
Ok, nu har jag gjort en ny regel som gäller för mig. Jag tänker bara äta något när någon säger till mig att äta/tvingar mig till det (om det inte är så att jag faktiskt är hungrig). Om ingen tvingar mig till att äta något så tänker jag inte äta det frivilligt. Varför äta det när jag kan bli smalare snabbare genom att inte äta det? För annars går jag bara runt och små äter pga att jag är uttråkad. Vill få slut på det. Får se hur det här kommer gå.. ska göra mitt bästa! Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Thinspo ♥

.
.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

NYSTART.

.
.
Fan fan fan.
-
Jag är inne på ett väldigt farligt spår just nu. Ett spår som innebär mat i mängder, och ytterst lite motion. Jag har ätit alldeles för mycket de senaste dagarna, även idag. Idag är min 3:de onyttiga dag.. INTE BRA!!! Åt middag nyss, och jag åt inte överdrivet mycket. Men jag känner mig äcklad ändå, kunde ha ätit mindre och skippat kohlydraterna.
-
Imorgon tänker jag sköta mig till 100 %. Min ursprungliga plan var ju att åka och bada, men det går ju inte nu. Inte med min svullna hets mage. Finns inte en chans att jag tänker klä av mig frivilligt inför folk när jag ser ut som jag gör. Fan att jag var tvungen att förstöra det som var så bra..
-
Men det är bara att ta nya tag. Imorgon tänker jag äta gröt med mjölk till frukost (utan lingonsylt), något nyttigt till lunch så som tex en sallad/knäckemacka och en frukt, och till middag blir det köttgryta. Då tänker jag äta så jävla lite som det bara går. Förutom det blir det massor med vatten och tuggummin. Inget godis. Ingenting.
-
Jag måste klara det så jag kan komma in i mina goda rutiner nu till måndag som innebär en ny vecka. Måndag innebär även vägning, men det kommer ju gå åt helvete. Har säkert gått upp till 54 kg eller så.. fan. Men jag får försöka ta det här som en lärdom - Att det är så sjukt jävla ovärt att trycka i sig för mycket mat eller att äta äckel godis. Det hindrar ju ändå bara mig från att bli smal! Och det är allt jag vill!
-
Nästa vecka ska jag sköta mig så jävla bra!! Vilka är på?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Fredag,

.
.
Hej kära läsare!
-
Idag har gått rätt bra, känner mig fortfarande svullen och misslyckade från gårdagen men som tur var så visade vågen 53.0 kg imorse.. alltså bara en viktuppgång på 0.5 kg. Inte hela världen. Jag bestämde mig redan igår att idag skulle bli en bra dag, och det har det varit!
-
Jag åt gröt till frukost, 2 tunnbrödsrullar (fyllda med lite kykling och sallad) till lunch och en banan till mellis. Jag var erbjuden kakor idag, och jag var jättesugen. Hade gärna tagit, men jag visste att jag bara skulle ångra mig efteråt. Är glad att jag tackade nej!
-
Jag har även tränat idag. Jag har promenerat i 65 minuter i en relativt rask takt (inte powerwalk), och enligt stegräknaren så gick jag ca 8060 steg och brände 225 kcal. Alltid något! Förutom det har jag varit ute hela dagen, och rört på kroppen.
-
Ska se till att sköta resten av dagen!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Äckel dag,

.
.
Jag åt glass. Vad fan är det med mig. Äckligt äckligt äckligt äckligt. Imorgon tänker jag sköta mig till 120 %. Jag tänker vakna upp pigg och utsövd, äta en portion nyttig gröt till frukost, gå ut på en promenad, plugga, träna, promenera, träffa kompisar, äta frukt, promenera, dricka mycket vatten, tugga tuggummin och äta få kalorier. När jag går och lägger mig imorgon kväll så vill jag känna att jag utnyttjade dagen till 100 %. Både tränings och pluggmässigt. Blir jag uttråkad och har ingenting att göra, så tänker jag promenera. Vill bara gå. Gå länge. Flera timmar. Vill gå tills det värker i benen och allt fett är borta. Kram, L.
-
-
-
-

Blö. Tjockis.

.
.
Åh fan.
-
Idag har jag ätit alldeles för mycket. Jag åt chips innan middagen, en halv banan och en näve mandlar. Sedan när det var dags för middag så åt jag en stor portion mat TROTS att jag inte ens var hungrig. Varför?? Så jävla onödigt!! Blir så trött på mig själv, var jag tvungen liksom? Inte mycket jag kan göra åt nu. Det är bara att ta nya tag imorgon.
-
Det blir alltid såhär när jag är hemma. Jag blir uttråkad, och äter istället, utan att jag tänker på det. Från och med ikväll så tänker jag inte vara hemma på någon dag den här helgen. Jag ska se till så att jag ständigt rör på mig och har något att göra. Dels för att bränna kalorier och dels för att undvika onödigt ätande.
-
Imorgon har jag ingenting in planerat. Jag kanske ska på fest, träffa kompisar och ha kul, men det är på kvällen. På dagen har jag ingenting för mig. Jag ska nog se till att försöka plugga 2 timmar på förmiddagen, och sen tänker jag nog sticka iväg och träna i en timme eller så. Kanske dra på stan. Promenera. Nånting.
-
ORKAR INTE VARA TJOCK LÄNGRE.
-
L.
-
-
-
-
-
-
Jag är sjukt sugen på glass. "Lite kan jag ju ta, jag har ju redan förstört dagen." Bara en liten skål, men jag vet att jag bara kommer ångra det. Jag känner mig redan äckligt mätt och tjock, så en skål med glass ovanpå det skulle bara få mig att vilja spy. Det blir tuggumin för resten av kvällen. Måste dra strecket nånstans.
-
-
-

Små ångest..

.
.
I helgen ska jag bada.
-
Bada. Just det. Det som innebär bikini. Åh gud, jag vet inte hur det kommer gå.. jag hinner ju liksom inte att gå ner 4½ kilo på två/tre dagar. Får väll bara fortsätta äta så nyttigt som möjligt och NOGA se till att jag inte äter något onyttigt. Bananer, äpplen, nötter, tuggumin och rotfruktschips är det enda "godiset" som jag tänker äta i helgen.
-
Min kompis har åkt nu, och det var hon som föreslog det. Vi ska göra det med några kill kompisar. Känner mig orolig. Att jag är tjock är hemskt nog, men att jag dessutom är blek!! Åh.. vill inte.
-
Tänker klä på mig snart så jag kan promenera ner till mataffären. Ska köpa hem bananer, cashewnötter, äpplen, sötpotatis & morötter. Så jag har något nyttigt att små äta på i helgen.
-
Hur går det för er?
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Torsdag eftermiddag,

.
.
Visade sig att vi hade morötter hemma,
-
så det blev ingen promenad till mataffären! Kanske går dit senare ändå (halvtimmes promenad dit och hem), skulle behöva röra på mig lite. Dessutom så vill jag göra chips på sötpotatis också. Det är så satans gott!! Så ja.. så får det nog bli. Promenerar dit senare på eftermiddagen så kan jag göra en stor sats till kvällsmys.
-
Min kompis är påväg hit och vi ska kolla på film. Tänker inte äta något onyttigt förutom morotschipsen som ligger i ugnen just nu.. fast de är inte så onyttiga precis. Det är ju ändå bara ugnsbakade morötter och liite lite olivolja! Efter att hon har åkt ska jag plugga och kanske hoppa lite studsmatta.
-
Idag kommer nog också bli en relativt bra dag. Har ätit gröt till frukost, åt några nötter nyss.. sen blir det lite morotschips, och sen till middag blir det grillat. Tänker dock inte äta mycket alls. Förut kunde jag äta flera köttbittar, massor med klyftpotatis med beanässås till och även massor med mozzarella sallad. En sån måltid innehåller nog mellan 800-1000 kalorier. Utan att överdriva.
-
Röttkött innehåller massor med kalorier, det gör även klyftpotatisen, beanässåsen och även mozzarellan. Älskar mozzarella.. men jag kollade på innehållsförteckningen på ett paket vi har i kylskåpet nyss.. och en "klump" ost (lite mindre än en tennisboll typ), innehåller ca 320 kalorier. Jag brukade alltid äta minst en sån. Så ja.. jag ska se till så att kalorierna inte far iväg ikväll.
-
Vill se fina siffror på måndag! Helst 51.X kg.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

52.5 kg!

.
.
Godmorgon fina ni!
-
Imorse gjorde jag någonting som jag absolut inte borde ha gjort. Jag vägde mig. Kanske inte känns som en big deal för de flesta men jag försöker hålla mig till att bara väga mig en gång i veckan. Då ser jag större skillnader från vecka till vecka istället för från dag till dag vilket peppar mig mer. Hellre -1kg på vågen än -1hg (Fast det plussas ju ändå ihop sen men ni fattar!). Dessutom vill jag inte väga mig för ofta, och bli ledsen över att jag har råkat gå upp +2hg nån dag.
-
Men hur som helst, jag gjorde det och blev glatt överaskad av att få se 52.5 kg på vågen! Det var jääättelänge sedan som jag vägde såhär lite.. inte för att jag är smal nu, men ändå. Jag har alltså gått ner ytterligare 0.6 kg sen i tisdags! Så det är ju toppen! Jag är så sjukt glad nu för jag är bara 2.6 kg från att få se 4:an på vågen!! Lääängtar!
-
Sen när jag har nåt 50 strecket, så har jag bara 2 kg kvar att gå ner för att nå min målvikt på 48 kg! 4.6 kg att gå ner totalt, det grejar jag. Jag har redan gått ner 4.5 kg från min startvikt (57 kg), så jag har ju i princip kommit halvvägs! Det tog runt 2½ vecka, så jag kan tänka mig att jag kommer kunna nå min målvikt om kanske en månad om jag fortsätter så som jag gör nu! Yey! Är jätteglad!
-
Om jag kan så kan även ni! Lycka till! Fortsätt kämpa!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Morgonvikt:

.
.
Vikt: 52.5 kg
BMI: 19.1
-
-
-
-
-
-
-
-

Torsdag, TIDIG morgon,

.
.
Heej hej!
-
Nu är jag redigt trött! Har haft en lång men rolig dag där jag har rört på mig och ätit någorlunda lite. Det blev mycket promenerande idag, och jag hade även träning i 1 timme! Så bränt kalorier har jag definitivt gjort idag! Jag har haft så fullt upp hela dan att jag aldrig hann äta middagen förens när jag kom hem vid 22:00. Eftersom det var så sent så åt jag bara en kycklingklubba och en näve nötter.
-
Imorgon tänker jag plugga och sen ska min kompis komma över på filmkväll. Fast på dagen, haha. Det kommer regna imorgon så vi tyckte att det passade med film mys. Tänker nog promenera till ica imorgon för att köpa olika rotfrukter (morötter, palsternacka, sötpotatis, rödbetor.. osv) för att göra rotfruktschips till film myset! Eller alternativt gurka för att kunna göra grönsakstavar med dipp.
-
Aja, skriver mer imorgon. Är jättetrött!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Tränat!

.
.
Hej på er!
-
Nu ligger jag i sängen med några cashewnötter och ett stort glas vatten bredvid mig! Jag är jätteglad för jag tränade faktiskt det jag sa att jag skulle idag. Det blev alltså 30 minuter på studsmattan och även ett 20 minuters cirkelpass! Hade först ingen lust att göra någon av dem, kände att jag "inte orkade", men sen tänkte jag "Men kom igen vad är det för dålig ursäkt?! När det är väl dags att dra på dig bikinin så kommer du ångra att du inte gav allt.."
-
Vilket är så sant! Kroppen klarar av så mycket mer än vi tror.. det är oftast bara vårt huvud som styr och säger ifrån. Så ja, efter att jag hade tränat så belönade jag mig själv med morotschipsen som var såååå goda!! Åh jag kommer definitivt göra dem fler gånger. Kanske ska göra chips av andra rotfrukter.. mums. ♥
-
Jag har föresten funderat lite på morgondagen, och jag tror att den också kommer gå bra. Det kommer bli rätt mycket promenerande eftersom jag kommer vara ute i princip hela dagen. Lämnar huset vid 8 och kommer komma hem runt 23:00. Så det är bra! Det kommer dock kanske bli tillfälle för glass.. men då får jag väll bara ta en piggelin. Gott och endast ca. 50 kcal!
-
Vägde mig nyss föresten och kvällsvikten låg på prick 53.0 kg! :D
-
Kram, L. ♥
-

-
-
-
-

Tisdag!

.
.
Hej kära läsare!
-
Idag har varit en bra dag! Jag har ätit gröt till lunch, en näve nötter och en banan till mellenmål, en liten liten portion köttbullar med makaroner till middag och till kvällsmål blir det hemgjorda morotschips! Hittade ett recept på nätet och det lät jättegott och även nyttigt! En morot, flingsalt och en tesked olivolja var allt som behövdes.
-
Jag ska strax ut och hoppa på stutsmattan! Vet inte om jag kommer orka göra det i en timme, men jag tänker hoppa i åtminstone en halv timme. Sen tänker jag även köra ett cirkelpass. Måste röra på fläsket och bränna dom där jävla fett cellerna! Ska ju bli smal! ;)
-
Hur går det för er? Hoppas allt går bra!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Morgonvikt:

.
.
Vikt: 53.0 kg
BMI: 19.2
-
-
-
-
-
-
-

Tisdag morgon

.
.
Godmorgon på er!
-
Idag har jag sovmorgon så jag vaknade nyss, skönt! Jag ställde mig framför spegeln och fick återigen se en platt mage! Så jag tänkte: Kanske dags att prova bikini? Och jag kan säga att det såg mycket bättre ut än när jag provade den för några veckor sen! Magen var plattare och slank och jag såg helt enkelt inte ut som en flodhäst.
-
Jag provade även ett par jättefina storlek 25 jeans jag har som jag har växt ur blivit för tjock för.. och förut fick jag inte ens över dem över rumpan. Men nu lyckades jag! Kunde dock inte knäppa jeansen.. och de satt väldigt tajt över rumpan. Men ändå! Lite framsteg är det i alla fall!
-
Jag tänker äta min frukost om runt 1 timme, sen tänker jag ta med mig en banan till skolan som jag äter runt 2. Sen får det nog bli en till portion gröt till mellanmål när jag kommer hem. Fast utan sylt och mjölk. Sedan äter jag middag vid runt 8 och det har jag ingen aning om vad det blir. Ska även köra ett cirkelpass och köra lite studsmatta idag.
-
Känner på mig att idag kommer bli en bra dag!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Lycka!!

.
.
AAAAAAAAAAAAH!!!
-
Vet ni hur glad jag är?! Jag kunde inte hålla mig från att väga mig förut innan middagen, och blev så himla glatt överaskad när jag fick se 53.1 kg på vågen!! Då har jag alltså lyckats gå ner 1.9 kg sen förra veckan, nästan 2 kg! Åååh nu är jag mer taggad än någonsing!! Förväntade inte på att få se 53.x kg!! Förväntade mig i bästa fall 54.x kg!!
-
Efter att jag klivit på vågen bestämde jag mig för att jag INTE fick förstöra allt med att äta för mycket mat vid middagen. Så jag drack 3 stora glas vatten innan och åt även 1 banan. Vilket jag är glad över, för det bromsade mig från att äta för mycket, åt lagom! Efter middagen gick jag även ut och studsade stutsmatta i 45 minuter vilket är SJUKT jobbigt. Man blir så jävla trött! Jättebra träning! Tänker köra 1 timme/dag den här veckan.
-
Så ja, nu när det går så bra tänker jag fortsätta på samma spår! Fast med mer träning och ett kanske lite mer regelbundet matintag. Ska nog börja ta med mig en vatten flaska och även lite frukt och nötter till skolan som mellanmål. Den här veckan ska bli super bra! Ska sköta varenda dag bra!
-
Kram, L. ♥
-
-
Såhär såg jag typ ut när jag fick se siffrorna på vågen! Haha
-
-
-

Kvällsvikt

.
.
Kvällsvikt: 53.1 kg
BMI: 19.3
-
-
-
-
-
-
-

Så här vill jag se ut:

.
.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Här har ni flera bilder som visar vad jag strävar efter. Smala lår, lite rumpa, platt mage (Där man kan se revbenen liiiite lite grann, inte så pass så att man ser underviktig ut eller sjuk i anorexi. Lite magmuskler får gärna synas också.) och även smala armar och axlar. Tycker att det är så himla fint med smala axlar, som på bild nummer 5. Kram på er, L. ♥
-
-
-

Thoughts,

.
.
Hej ni ..
-
jag har inte tänkt på det föräns nu, men tänk om jag ställer mig på vågen imorgon och vågen visar återigen 55 kg? Eller ännu värre.. en siffra över det. Jag skulle känna mig så himla knäckt. Man har kämpat i en hel vecka och ätit nyttigt (visst bättre kan jag ju, men ändå) och så får man inga resultat. Det skulle vara jobbigt.
-
Men jag får försöka att inte bli nedstämd om så blir fallet! Istället tänker jag göra den här veckan till en suverän vecka. Hittills så har även idag gått bra, jag har ätit gröt till lunch, druckit ett par glas vatten och även kört ett cirkelpass. Tänker se till att äta lite under middagen och även hoppa studsmatta i en timme.
-
Hade tänkt att plugga idag, men det har inte blivit så mycket. Jag kan verkligen inte koncentrera mig. Inte när jag tänker på vad jag ska äta, träning, sommaren, mål jag vill uppnå, vad som kommer hända om jag inte gör det osv. Det är allt jag tänker på. Att jag vill bli smal. Har väll blivit lite smått besatt, men jag antar väll att det bara är för att det är så kul ! Kul när man väl uppnår sina mål och ser hur måtten minskar och vågen visar lägre siffror.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Yey, glad,

.
.
Kära läsare,
-
igår glömde jag berätta en sak som gjorde mig väldigt glad. Jag stod i hallen och granskade min mage som har blivit mycket plattare sen jag började gå ner i vikt.. och utan att jag hade märkt något så stod min lillebror bakom mig. Han sa sedan:
-
Brorsan: L, inte för att vara taskig eller så, men du har blivit mycket smalare sen i sommras.
Jag vart jätteglad förstås men jag vet ju att jag inte har gått ner någon vikt alls, utan jag har bara börjat äta mindre vilket har resulterat i en plattare mage.
Jag: Va är du säker? Tycker du?
Brorsan: Ja, din mage är mycket plattare! Inte för att vara taskig men den stog ut mycket mer förut..
Jag: Jaha, tack. *log som ett fån*
-
Jag blev först jätteglad och ännu mer motiverad till att gå ner i vikt, men sen kom jag på att det han sa va sant. Jag va stor i sommras, och är det även nu (fast lite mindre). Måste ner i vikt. Jag vill få fler sånna här kommentarer, få höra att jag blivit finare, smalare och snyggare än innan.
-
Ska kämpa som tusan, sommaren är snart här!!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Måndag morgon,

.
.
Godmorgon godmorgon!
-
Idag kommer nog vara en rätt så slapp dag. Jag kommer bara vara hemma och plugga. Hade dock tänkt att hoppa lite studsmatta senare idag i runt en timme (man blir faktiskt riktigt trött, iaf jag med min sugiga kondis..) och sen ska jag nog köra ett cirkelstränings pass (som man också blir sjukt trött på! haha).
-
Ska nog göra så som jag gjort typ alla andra dagar, och skjuta upp frukosten till lunch tiden. Känns så onödigt att äta nu när jag ändå inte är hungrig och när jag vet att jag inte kommer röra på mig särskillt mycket idag. Så ja! Idag får det endast bli lunch (gröt) och middag (grilladkorv med hemgjord potatismos).
-
Ser inte framemot middagen.. den är sjukt onyttig men även sjukt god. Känns ju bra, vi har fått äta nyttigt vid varje middag förutom idag! Dagen innan jag ska väga mig,.. suck. Aja, får väll bara se till att klunka i mig typ en liter vatten innan och bara äta sakta. Kanske kan göra någon sallad till.
-
Nej nu ska jag kolla på serier,
-
Kram, L.
-
-
-
-
-
-
-

zZzZ..

.
.
Godnatt på er fina ni. Nu ska jag ta och krypa ner i sängs, har ingen skola imorgon men jag är sjukt trött och känner att jag behöver sova... lycka till med ert! Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-
-

Mm gott,

.
.
Hej kära läsare,
-
sitter för tillfället i soffan, kollar på film och äter en bit cheesecake (som är gudomligt god). Trots det, så känns det som om den här dagen har gått bra! Jag struntade i att äta frukosten vid frukost, och valde istället att skjuta upp den till senare. Så jag åt min morgon gröt vid 1. Sedan åt jag ingenting framtills middagen som vart en portion grönsakswok, och nu vart det en skiva cheesecake.
-
Har inte ätit så mycket idag, så det känns inte som hela världen.  Har även tränat lite, så dagen slutar nog ändå på +/-0. Funderar på att skjuta upp invägningen med en dag, eftersom jag inte kommer ha något tillfälle att väga mig på morgonen imorgon, utan bara på kvällen. Så det får nog bli på tisdag morgon som jag väger mig istället.
-
Lycka till med era mål finisar,
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Söndag,

.
.
Godmorgon fina ni,
-
igår gick faktiskt väldigt bra! Jag smakade lite av min kompis glass (kanske 8 teskedar ~ 150 kcal), och det va det ända onyttiga jag åt igår. Vilket är väldigt bra för att vara mig! I normala fall hade jag köpt baconchips, cola och en 100 g marabou. Men inte den här gången, för nu ska jag bli smal!
-
Vaknade upp med en platt mage igen, och jag ser så sjukt framemot att få väga mig imorgon! Jag har verkligen skött den här veckan bra trots att jag har ätit socker vissa dagar. Men det känns ok ändå, för jag har liksom nöjt mig efter en eller två bitar. Det känns skönt för min kropp känns renare på något sätt. Det känns inte som om  jag går runt och bär på en massa onyttigt i kroppen. Så jag hoppas att jag fortsätter på samma spår!
-
Jag ska göra nästa vecka till en ännu bättre vecka! Jag hade tänkt att ta en lång promenad på tisdag på kanske en timme för att bränna lite.. och sen på torsdag ska jag på konsert och då kommer jag antagligen bränna mycket genom att dansa och gå runt mycket och så. Sen är det kristelhimmelsfärd nästa helg, så det kommer nog tyvärr bli en hel del alkohol.. men det får jag kompensera genom att sköta resterande dagar!
-
Hur går det för er?
-
Kram, L. ♥
-
-
Typ såhär skulle jag vilja att min kropp såg ut.. så fin.
-
-
-

Lördag kväll,

.
.
Kära läsare!
-
Nu har jag käkat middag, jag åt inte allt för mycket utan jag blev precis sådär lagom mätt. Nu ska jag göra mig iordning för att se på bio med kompisarna, och jag har bestämt mig för hur jag ska göra. Jag ska inte ha choklad. Jag behöver inte choklad! Jag kommer ändå bara ångra mig efteråt. Läkerol tuggummin får det bli! Tänker även ta med mig en banan ifall att jag blir hungrig, filmen är lång!
-
Kram på er! Ni får ha en underbar kväll, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Ångeest..

.
.
Asså åh jag orkar inte..
-
Träffade en killkompis idag. Han frågade hur det går med min vikt nedgång (Har berättat att jag vill gå ner nåt kilo och bli mer "tajt"). Han frågade även om min kropp ser bättre ut nu än vad den gjorde i sommras, sen sa han "För om den inte gör det då är det illa.." (fast på skämt.. typ).
-
Då svarade jag "Vad taskigt!". Så började han skratta. Han sa inte ens "Jag skojar bara", eller något liknande. Han menade alltså att jag såg förjävlig ut i sommras. Aha, synd för mig för min kropp ser minst lika äcklig ut nu som den gjorde då!
-
Så ja. Nu blir det inget äckligt i helgen. Inget chips. Inget godis. Ingen glass. Ingenting sånt. När jag väl äter, så ska det vara nyttig mat. Mycket vatten. Jag får bara inte vara tjock!! ÅÅH. Jag önskar att jag kunde tappa 7 kg NU. Bara sådär. Men det går inte. Det tar tid. Men det går snabbare om jag skiter i att äta onödiga saker.
-
Jag ska på bio ikväll. Hade först tänkt att ta med mig frukt eller nåt, men jag tänker inte ens ta det. Bara läkerol, tuggummi och vatten. Eller nej. Kanske en frukt? Eller ååh jag vet inte.. bio känns så tråkigt utan någonting att mumsa på. Men jag måste samtidigt lära mig att bryta gamla dåliga och framförallt onödiga vanor.
-
Fan. Kanske köper lite mörk choklad eller nåt, det är ju ändå lördag.. FAN orkar inte. Choklad innehåller ju runt 500 kcal/100 g, och det är alldeles för mycket, det vet jag ju. Kanske bara ska ta läkerol? Det är ju typ 30 kcal per ask. Skiter jag i chokladen så kommer vågen visa ännu mera minus, förhoppningsvis. Men det är så GOTT! Fan.. vet inte vad jag ska göra. :(
-
Kram, L.
-
-
-
-
-
-
-
-

Thinspo - Lår..

.
.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Har blivit som besatt av smala lår. Jag vet inte varför, men jag tycker det är så himla fint. Det ser så elegant och grasiöst ut.. tillskillnad från mina stora mjuka lår jag har nu. Som bara är i vägen. Lår som jag inte kan gå i shorts i. För shortsen klämmer åt allt fett. Vill så gärna också ha smala slanka lår och gärna ett mellanrum mellen dem. Vill ha det. Nu. Nu i sommar. Fast helst nu. Åhh vad jag vill gå ner i vikt..
-
-
-

Damp.

.
.
Ska äta gröt till lunch,
-
så fort familjen har gått. De har lagat lunch, och det finns massor med rester att välja bland så ser de att jag istället äter gröt till lunch så kommer de börjar undra. Hatar det!! Säger jag att jag inte är hungrig, och därför inte vill ha så jävla mycket mat ställs frågan "L, du håller väll inte på och bantar?" med en riktigt hotfull ton.
-
I min familj, får man inte "banta" som de så fint kallar det. Banta. Jag kallar det för att vilja ändra på sina äckliga matvanor och äta mer hälsosamt! Visst, att skippa en måltid kanske inte är så hälsosamt, men jag gör inte det hela tiden. Dessutom äter jag som jag ska, när jag väl äter. Jag går inte runt och är hungrig 24/7.
-
Tackar man nej till en bit kladdkaka så höjer de sina ögonbryn direkt. "Men, varför ska du inte ha?? L du ska inte hålla på att gå ner i vikt nu va". LÅT MIG VA. Jag är verkligen inte smal. Inte så smal som det låter när de ställer såna frågor. Jag är mullig. Och trivs inte att vara det, vill de se mig olycklig??
-
De behöver inte oroa sig. Jag är inte ens i närheten utav att vara underviktig. Bara för att man inte vill ha en jävla bit choklad, skål med chips, glas med röd cola eller skiva tårta så betyder det inte att man bantar. Till mina kära familje medlemmar: Just leave me the fuck alone, please.
-
Irriterad. Kram, L.
-
-
Föresten har ni tänkt på en sak? Om en kille i min ålder slutar äta onyttigt och börjar hård träna, så är det okej. För han vill gå ner i vikt, och bli stark. Bygga muskler. Men jag får inte göra samma sak. För jag är tjej och kan få "ätstörningar".
-
-
-

Äta eller att inte äta?

.
.
Ughh fan.
-
Börjar må rätt illa. Måste nog äta något. Ska hoppa in i duschen snart och sen får det bli en portion gröt med mjölk och sylt.. Kanske äter några jordgubbar till det. Idag måste bli en bra dag. Kanske till och med ska skippa sylten? Även fast det är så sjukt gott? Nej. Jag vill äta sylten. Fast jag vill ju bli smal. Men jag vill ha lite sylt. Lite bara. Flummig diskussion med mig själv känner jag! haha..
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-

Lördag morgon!

.
.
!"#¤@¤&?#!.
-
Så kände jag när jag tittade ut genom fönstret imorse. Regn, regn, och ännu mera regn. Jag som hade tänkt att gå ut och gå i en timme kan ju säga att jag tappade lusten helt nu. Visst jag kan dra på mig en regnjacka, överställsbyxor osv, men då kommer mamma börja ana något. Blööh.
-
Tänker hur som helst kompensera detta med att skippa frukosten. Istället för att trycka i mig något på två till trehundra kalorier så satte jag på vattenkokaren och gjorde en kopp grönt thé. Jag ska sedan åka in till stan och möta en kompis, så jag kommer nog säga att jag äter inne i stan, och sen säga till min kompis att jag har ätit hemma.
-
Jag måste verkligen gå ner i vikt. Jag vill inte se ut såhär längre. Jag vill gå ner nu.. NU. Jag har ingen tid att förlora. Jag är rädd. Rädd för att jag kommer att misslyckas, igen. Jag har ju försökt så många gånger. Skrivit i min dagbok om hur jag måste och kommer att vara smal den här sommaren. Vad hände? Jag är större än någonsin.
-
Därför gör jag såhär nu. Jag har aldrig uppmuntrat någon att äta alldeles för lite eller att skippa måltider, och jag gör inte det nu heller. Men jag förstår ni som gör det. Man känner sig renare. Duktigare. Som att man har gjort sitt bästa. Och det måste jag göra nu, när tiden är så knapp.
-
Måste sköta mig idag och imorgon för på måndag ska jag väga mig!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Fråga,

.
.
En fråga till er..
-
Varför vill ni gå ner i vikt? Och vad är det som motiverar er? Själv är det för att få killar att gilla mig typ. Jag vet, det låter jättefånigt.. men i sommar kommer jag träffa killar som jag har haft en grej för. Alla med grymma kroppar, så jag skulle gärna vilja visa upp en snygg och slank kropp och slippa skämmas för den jag har nu.
-
Tiden är knapp och jag får ångest redan nu när jag tänker på chipsen jag tryckte i mig. Varför äta när jag redan är mullig? Det är bara några få dagar kvar tills det är dags att klä av sig inför alla. Och jag vill inte. Inte när jag ser ut såhär! Nu när jag tänker på det, så tänker jag försöka skippa frukosten imorgon. Måste ner i vikt.
-
Går jag ner 0,5 till 1 kg i veckan, så kommer jag nå mitt mål på 48 kg innan jag åker på en utlandsresa i mitten av Juli. Så det är mitt mål! Då kommer jag att bada och sola varje dag, och för att kunna göra det måste jag vara smal. Annars kommer jag inte stå ut med mig själv.
-
Men jag kommer klara det här! Jag vet att jag kan, bara jag vill och kämpar! Vilket jag självklart kommer att göra. Ser framemot sommaren nu, kommer väga det minsta jag gjort på 2 år! Hur går det för er föresten? Lycka till!
-
Kram, L.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Fredag,

.
.
Hej finisar!
-
Idag har gått relativt bra för att vara en fredag! Jag skippade frukosten, åt lite utav skol maten till lunch och till middag åt jag en skål med gröt. Sedan åt jag jordgubbar och vindruvor doppade i mörkchoklad, en skål med chips (onödigt) och lite Cola noll.
-
Chipsen kändes onödigt. Känner även att jag blev lite för mätt efter frukten och det. Kommer känna mig uppblåst imorgon.. ughh. Aja. Imorgon tänker jag antingen äta gröt eller ingenting till frukost. Sedan tänker jag ta en timmes promenad. Måste röra på fläsket! Sen på kvällen blir det fest, woop woop.
-
På måndag blir det dags att väga sig, så jag måste vara duktig tills dess! Lite mat, mycket vatten, mycket träning! Det är så sjukt lite tid kvar nu tjejer, kämpa kämpa! Vill väga under 55 kg nu på måndag!! Måste bli smal! När jag når min målvikt så tänker jag lägga upp före och efter bilder. ♥
-
Kram, L.
-
-
-
-
-
-
-

En uppdatering!

.
.
Hej kära läsare!
-
Det blev tyvärr ingen träning idag, jag har verkligen inte rört på mig ett skit. Men! Jag har ätit rätt nyttigt och lite. Det blev ingen frukost, men till lunch blev det 1½ st stekta kyckling filéer och till middag blev det ca 3 dl kokta makaroner med pasta sås. Har även tagit ett glas juice idag (50 kcal).
-
Jag är faktiskt riktigt nöjd, för nu innan jag la mig i sängen så tog jag en titt på min mage i spegeln. Och den har plattat till sig rejält de senaste dagarna! Normalt är den bara platt på morgonen, men nu va den även det på kvällen! Efter middagen (som dessutom var pasta). Jag har även blivit duktig på att äta saktare och sluta äta när jag är mätt! Wiieee!
-
Så nu ska jag fortsätta kämpa! Imorgon blir det lite mat, mycket promenerande, mycket vatten, inget ätande efter klockan 8, inget socker och bara vindruvor till fredagsmyset! I can, and I will do this! Känner mig så galet pepp! Siffrorna ska ner, och mina mått ska minska! Lycka till till alla er föresten!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-

Thinspo ♥

.
.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Mått:

.
.
Midja: 68 cm (under revbenen)
Höfter: 82 cm
-
(h) lår ovanför knäet: 37 cm
(v) lår övanför knäet: 37 cm
-
(h) lår tjockast: 54,5 cm
(v) lår tjockast: 54,5 cm
-
(h) överarm: 25,5 cm
(v) överarm: 25 cm
-
Rumpa: 94 cm
-
Tog dessa mått nyss, och jag ser framemot att mäta mig igen på början av Juni! Nu ska jag fortsätta kämpa! Sommaren är snart här och jag har ingen tid att förlora! ♥
-
-
-
Sånna här lår vill jag ha! Så fina, bruna och smala.
-
-
-
-

Onsdag

.
.
Hej kära läsare!
-
Idag har gått bra! Igår också! Jag har viserligen ätit socker (åt en liten skiva kladdkaka idag) men det känns bra ändå. Jag har ätit rätt lite och aldrig ätit tills jag blivit mätt, utan jag har slutat precis innan. Bara för att lära kroppen att man inte måste ta en andra portion bara för att det va gott.
-
Jag har tyvärr inte tränat eftersom jag inte kännt någon som helst lust.. men jag har försökt att få någorlunda mycket vardagsmotion genom att bara röra på mig så mycket som möjligt. Tagit omvägar, gått i rasktakt, promenerat mycket osv.
-
Imorgon ska dock bli en ännu bättre dag! Jag har en riktigt lång sovmorgon imorn så jag hade tänkt att skippa frukosten och sen gå ut på en halvtimmes promenad. Sedan tar jag något litet till lunch.. som tex en skiva knäckebröd (utan smör & pålägg) och en kopp thé. Sen blir det en liten portion middag.
-
Ska verkligen kämpa nu för jag vill verkligen se finare siffror på vågen på måndag! Sommaren är ju för fan snart här, jag har ingen tid att förlora! Jag vill ner ner ner. Vägde 55 kg sist jag kollade så jag hoppas på att väga 54.x kg. För att göra det tänker jag utesluta allt godis & socker (förutom lite på lördag), äta så lite mat som möjligt, dricka mycket vatten och röra på mig hela tiden.
-
Hur går det för er?
-
Kram! L.
-
-
-
-
-
-

Måndag!

.
.
Hej fina läsare!
-
Idag har gått bra! Känner mig peppad och att jag är på rätt spår. Vägde mig imorse, och vågen visade 55 kg, alltså är det min officiella startvikt nu. Så jag lyckades gå ner 2 kg på 2 dagar! Känns bra! Fast egentligen var det nog bara vattenvikt, men känns ändå bättre att se 55 kg på vågen än 57..
-
Idag skippade jag frukosten utan problem, sedan blev det lite av skollunchen (ca 200 kcal) och till middag blev det runt 450 kcal kanske. Men jag åt nyttig mat, så jag anser att det va okej. Har även gått mycket idag, och försökt att få in så mycket vardagsmotion som möjligt. Så ja, idag har gått bra! Ska bara fortsätta nu!
-
Ser fram emot nästa måndag för då är det invägning! Vill se siffrorna rasa!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-

Morgonvikt:

.
.
Vikt: 55 kg
BMI: 20.0
-
-
-
-
-
-

Söndag kväll,

.
.
Är super duper trött,
-
bloggar mer imorgon! Men skriver lite kort och snabbt om dagen. Idag har gått bra, men jag har tyvärr ätit. Blev ingen fasta/dag med pyttelite mat. Men jag åt ändå bra! Mycket mindre än jag brukar. Har inte ätit något socker idag heller, och det är ju bra! Imorgon kommer jag "försova mig", så det blir ingen frukost. Till lunch blir det antagligen lite av skol lunchen och till middag vet jag inte.
-
Nu ska jag sova, godnatt!
-
Kram, L. ♥
-
-
-
Kom igen nu tjejer! Det är bara en månad kvar!
-
-
-
-

Söndag

.
.
Yeyy!
-
Nu är jag as glad! Morgonvikten visade - 6hg! Så det känns super! Vägde mig till och med efter frukosten, så jag tror att jag hade vägt 55 kg om jag hade vägt mig innan. Är super taggad nu! Känns som om jag faktiskt kan klara det här!
-
Försökte ju som sagt att äta så lite som jag bara kunde igår. Jag åt inget till frukost förutom thé. Kände mig lite yr, men beslöt mig för att dra ut på stan med min kompis. Vilket va bra för vi gick runt hela dagen vilket höll mig borta från all mat. Detta höll fram tills kvällen. Åt rätt mycket egentligen (även lite godis!) sent på kvällen, men jag lyckades tydligen gå ner lite ändå!
-
Idag har jag kört helt okej. Jag har inte tränat, alls. Åt en liten portion musli till frukost (ca. 250 kcal), sen har jag ätit lite lite lunch och till middag tänker jag försöka äta så jäävla lite jag bara kan. Imorgon blir det invägning och jag vill allra allra helst hamna under 55 strecket! Hade varit super härligt att ha en startvikt under det!
-
Nu ska jag plugga.. hur går det för er?
-
Kram, L.
-
-
-
Kom igen tjejer! Fortsätt kämpa på! Sommaren är snart här, och även om ni inte är så smala som ni hade hoppats, så kan ni fortfarande förbättra situationen! Ge inte upp, styrkekramar till er! Kan jag då kan ni också!
-
-
-
-

Morgonvikt:

.
.
Vikt: 55.2 kg (med frukost i magen)
BMI: 20.0
-
-
-
-
-
-

Morgonvikt:

.
.
Vikt: 55.8 kg
BMI: 20.2
-
-
-
-
-
-

Lördag

.
.
Vägde mig imorse,
-
och morgonvikten låg på ca. 55.8 kg (har ingen digitalvåg). Så det känns bra, eller.. bättre. Men den känslan suddas snabbt bort när jag lyftar på tröjan och ser mig själv i spegeln. Mulligt är vad jag ser, and I aint like'n it. Min kära moder frågade nyss om jag vill ha ägg till frukost, jag ropade nej tack och att jag kommer sen. Nu är det bara att vänta tills alla har ätit klart och jag kan tassa in till köket och "äta" (en kopp thé).
-
Asså ååh jag blir så himla ledsen när jag tänker på min nuvarande vikt, och framför allt utseendet på min kropp. Sommaren är här om en månad, och jag skulle ju väga runt 48 kg vid det här laget. Dessutom så va det så att när jag började gå ner i vikt på början av året, så va 54 kg min fruktade vikt. Det var siffran som var min högsta vikt någonsin. Vad väger jag nu? 55.8 kg. Nästan 2 kg över det.
-
Så jag måste verkligen kämpa nu. Ska försöka undvika frukosten, vet dock inte om det kommer gå då mamma har sten hård koll. Inte för att hon behöver det!! Det är liksom inte som om jag är underviktig och brukar skippa måltider(!!), så ja. Får se hur det går. Sedan tänker jag skippa/äta så lite som möjligt resterande måltider framtills måndag, och vad än vågen visar får bli min startvikt.
-
Sedan kör jag fullt ös. Små portioner, nyttig mat, mycket träning och vatten.
-
Kram, L. ♥
-
-
-
-
-
-
-

Heej finisar,

.
.
Imorgon..
-
så blir det knappt någon mat! Nej fyfan, jag tänker aldrig se siffran 57 på vågen igen. Aldrig. På måndag vill jag bli positivt överraskad, så nu jävlar ska jag knappt äta i helgen. Orkar inte väga så här mycket. Tänker försöka röra på mig mycket imorgon, inte träna men typ promenera.
-
Till frukost får det bli thé (0 kcal typ), till lunch ingenting alternativt en knäckemacka utan pålägg ifall jag blir vrål hungrig (35 kcal) och till middag blir det någon form av lagad mat. Tänker dock säga att jag inte är hungrig, och inte ta så mycket. Nu vill jag ner ner ner i vikt! ORKAR INTE VARA FET LÄNGRE.
-
Vill även bara säga till er att när jag skriver att jag tycker att jag är tjock och så, så är det endast min åsikt över min kropp. Jag mår inte bra av att se ut eller väga såhär mycket. Men jag känner tjejer som väger 60 kg eller mer men har sjukt tajta och snygga kroppar!
-
Så ta inte åt er av det jag skriver, om jag tycker att 57 kg är mycket. Det är mycket för min kropp. Har heller inget imot större tjejer. ALLA är fina. Faktiskt. På ett eller annat sätt. Jag vet även att jag inte är fet (jo ibland), men jag har fett som jag vill bli av med! Ville bara klargöra det!
-
Kram på er!, L.
-
-
En till bild som jag gjorde nyss! Det är kuligt att pyssla ihop fina
bilder med fina & motiverande citat. ♥
-
-
-

Hej random inlägg,

.
.
Känner mig riktigt..
-
peppad nu. Peppad på att lämna allt äckligt och onyttigt bakom mig. Peppad på att börja gå ner i vikt (har inte gjort det på 3 månader). Peppad på att äta nyttigt. Peppad på att äta så lite som möjligt. Vill bara ner i vikt. NU. Orkar inte väga 57 kg. Känner mig ful och misslyckad. Vill känna mig fin och duktig. Snygg. Smal.
-
Kram, L. ♥
-
-
Bilden ovan har jag gjort själv, puss på er.
-
-
-

Ledsen men peppad!

.
.
Fyfan fyan usch usch usch.
-
Vägde mig nyss, med kläder på.. 57.0 fucking kilon!!! ÅÅÅÅÅÅH jag orkar inte! Det är en månad kvar tills sommaren och jag har gått upp 3 kilon från min start vikt!! Vad fan är det för fel på mig?! Vem fan går UPP 3 kilo när de försöker gå NER i vikt?? Är nu på min högsta vikt, någonsin. Jag orkar inte.
-
Tänker knappt äta fram tills måndag morgon. Då tänker jag väga mig och ha det som start vikt och förhoppningsvis så kommer jag att ha gått ner lite vatten vikt. Vill starta på nytt, med en plattare mage och lägre vikt. Jag måste kämpa nu fram tills sommaren och även fortsätta efter det. Sommaren är ju trots allt 2 månader lång. Kämpar jag så hinner jag nå mitt mål på 48-50 kg till mitten av sommaren. Mitten av sommaren = P&L
-
Kom igen tjejer! Vi klarar det här, woop woop! Föresten, ska nån av er dit? (P&L)
-
Kram, L. ♥
-

-

-

-

-


Fredag,

.
.
Det är rätt jobbigt för tillfället..
-
för jag känner mig riktigt omotiverad. Jag vill gå ner i vikt, men jag orkar liksom inte anstränga mig. Jag önskar att jag bara kunde skärpa mig och köra sten hårt från och med nu och bara kunna rasa i vikt. Men det går inte. Jag orkar inte. Men jag vill. Fan ska jag göra?!
-
Åh snälla någon.. motivera mig ♥
-
Kram, L.
-
-
-
-
-

Hej igen!

.
.
Förlåt för den dåliga uppdateringen!
-
Det har bara varit så himla mycket på sistone. Långhelg, valborg, skolan osv. Kan egentligen inte skriva just nu, men ville bara säga att jag lever och har tyvärr ätit onyttigt på sistone. Ska dock börja äta bra idag.
-
Kram, L.
-
-
-
-
-

RSS 2.0