Hej random inlägg,

.
.
Känner mig riktigt..
-
peppad nu. Peppad på att lämna allt äckligt och onyttigt bakom mig. Peppad på att börja gå ner i vikt (har inte gjort det på 3 månader). Peppad på att äta nyttigt. Peppad på att äta så lite som möjligt. Vill bara ner i vikt. NU. Orkar inte väga 57 kg. Känner mig ful och misslyckad. Vill känna mig fin och duktig. Snygg. Smal.
-
Kram, L. ♥
-
-
Bilden ovan har jag gjort själv, puss på er.
-
-
-

Kommentarer
Postat av: fat dreamer

Svar: för att få tillbaka motivationen genom att gå ner i vikt snabbt så brukar jag fasta i några dagar, vattenfasta. Du kommer gå ner 1 kg super snabbt. Sen blir du tvingad att äta riktigt lite efteråt för att inte gå upp allt igen, på det sättet kan man gå ner ännu mer. Man blir mer peppad.



Men det beror på hur bra kontroll du har, så du inte vräker i dig efteråt istället. Då kommer det visa tvärtom!



Ett tips är att inte sitta ner under hela dagen. Gör alltid något. Sitt ner högst 10 minuter under dagen. Har du saker att göra så kommer intaget minskas och uttaget höjas. Du hamnar på minus så det bara sjunger om det!



Köp hem bubbelvatten i alla smaker. Man klarar sig på det. Variera smak beroende om det är frukost, lunch eller kvällsmat. Annars blir man bara uttråkad.



Om du ändå inte går ner i vikt hur mycket du än försöker så måste du antagligen höja ditt intag för att sätta igång kroppen igen. Då gäller det bara att öka ditt uttag! Ha en bakgrundsbild på din mobil på den kroppen du vill ha. Skriv något på din hand, som tex. din drömvikt och på den andra handen din nuvarande vikt. Ha saker i din vardag som ständigt får dig motiverad, så du vet hela tiden vad du kämpar för!



Hoppas något var till hjälp! Kram

2012-05-04 @ 19:54:13
URL: http://fatdreamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0